Smink och produkter för att se bra ut översvämmar marknaden. Det finns idag väldigt många olika sorters produkter som man använder på läpparna, allt från läppstift till läppsyl. Läppglans ingår bland de produkterna, och det finns inte bara i gulliga färger utan det finns även läppglans som gör läpparna större med en plumping-effekt. Det stimulerar blodcirkulationen i läpparna så att de blir större. Stimulerar läpparna med laser är säkert effektivare men det finns inga fungerande behandlingar för det än. Sedan målar man på ett lager läppglans i ungefär samma färg så att det blir extra glansigt, efter det är man klar. Men man ska helst måla på mer läppglans under dagen eftersom att mycket försvinner. Många tror att det är farligt, men det är det absolut inte. Det kan sticka till lite och oftast är det rätt obehagligt, men det går över och är helt ofarligt. På tal om obehagliga saker så är ju hårtransplantation ett bra exempel. Skära loss hud i nacken för att sedan plocka ut enstak hårstrån och köra tillbaka dom i huden verkar riktigt äckligt. Det är en bra produkt om man inte vill göra ett ingrepp så att läpparna blir större på ett sådant sätt. Men som sagt vi människor är alla olika och är man tunnhårig vill man säkert göra vad det går för att bli fin och få tillbaka mer hår.

 

Comments are closed.