Teknikens utveckling rusar fram. Nya produkter kommer dagligen till alla möjliga ändamål. Som tur är så finns det i alla fall många olika medel, produkter och behandlingar som man kan genomföra när man har tunt hår och då man börjar bli orolig för att kanske till och med bli helt flintskallig. Hårlaser är en utveckling sedan 60-talet och används allt flitigare i dag, till och med inom sjukvården. Men vad är en hårlaser? Tänk att koppla ett batteri till en gasfylld kammare och sedan genereras mängder av riktigt starkt ljus av en enda specifik våglängd. Precis den våglängd man önskat och sett till att skapa för att låta hårsäckarna fyllas med ny extra energi. Enkelt men verkningsfullt. Som de flesta andra stora uppfinningarna kom denna upptäckten i samband med något helt annat.

Comments are closed.